Karpuzsekisi cinayetinde yeni gelişme!

Hacılar'da koyun otlatma tartışmasında Ethem T.'yi öldürüp iki kişiyi yaralayan S.Y. ve yardım eden oğlu A.Y., emniyetin ortak operasyonuyla yakalandı.

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Karpuzsekisi cinayetinde yeni gelişme!

Hacılar ilçesi Karpuzsekisi Mahallesi’nde geçtiğimiz gün meydana gelen ve bir aileyi yasa boğan silahlı saldırının failleri adalete teslim edildi. 22. Cadde üzerindeki boş arazide "koyun otlatma" meselesi yüzünden çıkan tartışma, kısa sürede silahlı çatışmaya dönüşmüştü.

Tartışma cinayetle bitti 

İddiaya göre, iki grup arasında mera kullanımı nedeniyle çıkan sözlü tartışma büyüyerek kavgaya dönüştü. Kavga sırasında silahını ateşleyen S.Y. (36), karşı gruptan Ethem T.'yi öldürürken, Ethem T.'nin oğlu ve yeğenini de yaraladı.

Olayın ardından Kayseri Emniyet Müdürlüğü teyakkuza geçti. Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği, İstihbarat Şube Müdürlüğü ve KOM Şube Müdürlüğü ekiplerinin koordineli yürüttüğü teknik ve fiziki takip neticesinde, şüphelilerin saklandığı adres belirlendi.

Baba-oğul saklandıkları adreste yakalandı 

Düzenlenen eş zamanlı operasyonda; cinayeti işlediği belirlenen S.Y. (1989) ve olayın gerçekleşmesinde kendisine yardım eden 17 yaşındaki oğlu A.Y., suç aleti olan ruhsatsız tabanca ile birlikte ele geçirildi.

Emniyetteki sorguları tamamlanan baba ve oğul, sevk edildikleri adli makamlarca "Kasten Öldürme" ve "Kasten Yaralama" suçlarından tutuklanarak cezaevine gönderildi.