İsa Gün'ün iki oğlu birden aynı düğünle evlendi
Kayseri Sivaslılar Federasyonu Başkanı İsa Gün, çifte mutluluk yaşadı. Başkan Gün, iki oğlunu aynı düğünde evlendirdi. Detaylar Kayseri Olay haber merkezince derlediğimiz haberimizde.
Kayseri örneğine az rastlanır bir düğüne ev sahipliği yaptı. Kayseri Sivaslılar Federasyonu Başkanı, Köşk Sosyeti’nin sahibi, önceki dönem Kayserispor ve yine önceki dönem AK Parti İl Başkan Yardımcısı İsa Gün, oğullarını evlendirdi.
Görkemli düğün
İsa Gün'ün oğullarından İbrahim Gün hayatını Funda Hasçınar ile İzzet Gün ise hayatını Aysima Çıtak ile birleştirdi. Görkemli bir törenle dünyaevine giren çifti, mutlu günlerinde Kayseri protokolü ve sevenleri de yalnız bırakmadı.
Kimler katıldı kimler…
Bir düğün salonunda gerçekleştirilen düğüne, Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, AK Parti Kayseri Milletvekilleri Dursun Ataş, Şaban Çopuroğlu, Kayseri Emniyet Müdürü Atanur Aydın, Ticaret Odası Başkanı Ömer Gülsoy, Organize Sanayi Bölgesi Başkanı Mehmet Yalçın, MÜSİAD Şube Başkanı Ferhat Akmermer, Kayserispor Başkanı Nurettin Açıkalın ve çok sayıda misafir katıldı.