İncesu Marina'nın sahibi ortaya çıktı! 100 milyonluk arazi, tesis bakın kimin?

Kayseri'de son aylarda ilgi gören İncesu Marina'nın asıl sahibi kim? Alan daha önce kime aitti. İşte 100 Milyon TL'lik arazi ve tesislerin gerçek sahibi. Detaylar Kayseri haber bülteninde.

İncesu Marina'nın sahibi ortaya çıktı! 100 milyonluk arazi, tesis bakın kimin?
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri kent merkezine 39 kilometre uzaklıkta yer alan İncesu Marina, dün günlerde kentte en fazla ilgi gören alanlar arasında yer alıyor. 
İncesu Belediyesi tarafından hizmete açılan İncesu Marina sosyal tesisinin toplam alanının bir süre önce 35 bin metrekare olduğu belirtilmişti.
İncesu Marina'nın sahibi ortaya çıktı! 100 milyonluk arazi, tesis bakın kimin?  Marinada otopark, yürüyüş yolları, dinlenme ve piknik alanı, kapalı ve açık alan içerisinde restoran ve kafeterya bulunuyor. Çok amaçlı sosyal tesis alanında ayrıca çocuk oyun alanları, amatör balıkçılık etkinliklerine ev sahipliği yapan gölet alanında, yöresel ürünlerin satış yerleri de var. İncesu Marina özellikle son aylarda 7’den 70’e ilgi görüyor.  
İncesu Marina'nın sahibi ortaya çıktı! 100 milyonluk arazi, tesis bakın kimin?Peki İncesu Marina’nın sahibi kim? İncesu Belediye Başkanı Mustafa İlmek, merak edilen konuyla ilgili açıklama yaptı. Başkan, Marina'nın yeni sahibini de açıkladı.
İncesu Marina'nın sahibi ortaya çıktı! 100 milyonluk arazi, tesis bakın kimin?
DAHA ÖNCE KİME AİTTİ?
İncesu Belediye Başkanı Mustafa İlmek, Marina’nın 9 dönüm üzerine kurulu olduğunu belirtti. Başkan İlmek, İncesu Marina’nın yaklaşık bedelini de 100 milyon lira olduğunu söyledi. Daha önce alanın İncesu Belediyesi’ne ait olmadığını kaydeden İlmek, yaptıkları çalışmalar sonucunda bölgenin artık İncesu Belediyesi’ne ait olduğunu ifade etti.
İncesu Marina'nın sahibi ortaya çıktı! 100 milyonluk arazi, tesis bakın kimin?100 MİLYON TL’LİK O ARAZİ, TESİS, DONANIMI ARTIK İNCESU BELEDİYESİ’NİN MALI
Başkan İlmek, şunları söyledi: İncesu Marina 9 dönüm üzerine kurulu bir tesis. Yaklaşık bedeli 100 milyon lira. Orası daha önce İncesu Belediyesi’ne ait değildi. Büyükşehir Belediyesi’ne aitti. Şu an İncesu Belediyesi’ne ait. Biz elimizdekini vermek yerine başka yerde olanları belediyemize katmakla mükellefiz. 100 milyon TL’lik o arazi, tesis, donanımı İncesu Belediyesi’nin malı. Hayırlı uğurlu olsun. 
İncesu Marina'nın sahibi ortaya çıktı! 100 milyonluk arazi, tesis bakın kimin?
İncesu Marina'nın sahibi ortaya çıktı! 100 milyonluk arazi, tesis bakın kimin?İncesu Marina'nın sahibi ortaya çıktı! 100 milyonluk arazi, tesis bakın kimin?