İncesu'da 1 milyon 315 bin TL'lik proje başlıyor

Kayseri'nin İncesu ilçesinde tarım ve hayvancılığa büyük katkı sağlayacak bir proje daha hayata geçiriliyor. Detaylar Kayseri Olay'ın haberinde.

İncesu'da 1 milyon 315 bin TL'lik proje başlıyor
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Tarım ve hayvancılığa katkı sağlayacak bir proje de Kayseri’nin İncesu ilçesinde hayata geçiriliyor. İlçede yürütülmesi planlanan Mera Islah ve Amenajman Projesi ile ilgili önemli bir görüşme gerçekleştirildi. 

Kayseri Tarım ve Orman Müdürlüğü Çayır Mera ve Yem Bitkileri Şube Müdürü Burak Yağmur ve teknik personeller, Mera Islah ve Amenajman Projesi kapsamında İncesu Belediye Başkanı Mustafa İlmek’i makamında ziyaret etti. 

Ziyaret çerçevesinde Kayseri Tarım ve Orman Müdürlüğü ile İncesu Belediyesi arasında Şeyhşaban Mahallesi’nde iki adet GES santrali ve kuyu açılması, bazı mahallelerde ot tohumu ekimi yapılarak meraların eski haine kavuşturulması amacıyla 1 milyon 315 bin TL değerinde protokol imzalandı. 

İncesu Belediyesi’nden yapılan açıklamada,  “Hayırlı olsun İncesu” denildi.