İki üniversite öğrencisi hayatını kaybetti
Nevşehir Ürgüp'te turistleri taşıyan otobüs ile otomobilin çarpıştığı kazada 2 kişi hayatını kaybetti, 3 kişi yaralandı. Kaza ile ilgili soruşturma sürüyor.
Nevşehir’in Ürgüp ilçesinde feci bir trafik kazası meydana geldi. Turistleri taşıyan otobüs ile bir otomobilin çarpıştığı kazada 2 genç yaşamını kaybetti. Kazada 2’si ağır toplam 3 kişi yaralandı. Otomobil sürücüsünün kazadan önce kırmızı ışık ihlali yaptığı ve alkollü olduğu öne sürüldü.
Kaza, Ürgüp ilçesindeki Avanos Kavşağı’nda meydana geldi. Latin Amerikalı turist kafilesini taşıyan, Hasan K. yönetimindeki 34 DPD 669 plakalı otobüs ile Mehmet E.D.’nin kullandığı 38 AOY 914 plakalı otomobil kavşakta çarpıştı. Çevredekilerin ihbarı üzerine bölgeye polis, sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi.
Kazada otomobilde bulunan 3 kişi araç içinde sıkıştı. İtfaiye ekiplerince çıkarılan yaralılar, ilk müdahalelerinin ardından Ürgüp ve Nevşehir Devlet Hastanelerine sevk edildi.
İki ağır yaralı genç hastanede hayatını kaybetti
Otomobilde yolcu olarak bulunan üniversite öğrencisi Ezgi K. (21) ve Hakan Ç. (28), hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Hastaneye kaldırılan üç yaralıdan ikisinin durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi.
Sürücünün alkollü çıktı
Kaza sonrasında otomobil sürücüsünün kırmızı ışıkta geçtiği ve alkollü olduğu öne sürüldü. Polis ekiplerinin olayla ilgili incelemeleri devam ediyor. Kazanın ardından polis ekipleri geniş çaplı bir soruşturma başlattı. Kazanın kesin nedeni yapılacak teknik incelemelerin ardından netlik kazanacak.

