Geri sayım başladı! Şenlik alanında yoğun mesai

Son günlerde tartışmaları konuların başında yer alan Dadaloğlu Şenlikleri ile ilgili dikkat çeken bir gelişme yaşandı. 9-10 Ağustos tarihlerinde Tomarza'da düzenlenecek 31'nci ulusal 21'nci uluslar arası Dadaloğlu Şenliklerinde sahne alacak isimler belli olmaya başladı.

Geri sayım başladı! Şenlik alanında yoğun mesai
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Son günlerde tartışmaları konuların başında yer alan Dadaloğlu Şenlikleri ile ilgili dikkat çeken bir gelişme yaşandı. 9-10 Ağustos tarihlerinde Tomarza’da düzenlenecek 31’nci ulusal 21’nci uluslar arası Dadaloğlu Şenlikleri ile ilgili peş peşe açıklamalar gelmişti. Son olarak belediye bir açıklama yapmış ve şenliğin yine ilçede olacağını ifade etmişti. 

Geri sayım başladı! Şenlik alanında yoğun mesai

Şenliğin akışına ilişkin da bilgiler gelmeye başlamış, sahne alacak isimler de belli olmuştu. Şenlik için geri sayım başlarken belediye harekete geçti. Tomarza Belediyesi ekipleri şenlik yapılacak alanda çalışmalarını son bir haftadır yoğunlaştırdı. 

Geri sayım başladı! Şenlik alanında yoğun mesai

Ekipler bir yandan çevre temizleme bir yandan da ilaçlama çalışmalarını sürdürürken, Tomarza Elektrik İşletme Şefliği için elektrik sorunu gidermek için çalışmalarına başladı. 

Geri sayım başladı! Şenlik alanında yoğun mesai

Şenlikte bir pürüz yaşanmaması adına çalışmaların hızla devam edeceği açıklandı.