Gelin aracından verilen parayı beğenmeyince kaputta yolculuk yaptı
Adana'nın Seyhan ilçesinde meydana gelen olayda, gelin aracının önünü keserek para alan bir şahıs miktarı beğenmeyince kaputta yolculuk yaptı
Adana'da gerçekleşen olayda kavşaklarda bekleyip cam silen şahıs gelin aracının önünü keserek para istedi. 50 TL verilen şahıs parayı beğenmeyince kaputta yolculuk yarken bu anlar kameralara yansıdı.
Edinilen bilgiye göre olay, merkez Seyhan ilçesine bağlı Çınarlı Mahallesi’nde meydana geldi. İddiaya göre, bulvar ve caddelerde sinyalizasyonlu kavşaklarda bekleyip cam silen bir kişi gördüğü gelin aracının önünü kesti. Damattan para isteyen cam silici 50 TL aldı. Ancak 50 TL’yi beğenmeyen cam silici gelin aracının kaputuna yatarak daha fazla para istedi. Bunu kabul etmeyen damat aracı hareket ettirdi. Buna rağmen cam silici aracın kaputunda bir süre gitti. Damat, cam silicinin kaputtan inmesi için aracı hızlandırıp sağa sola savurdu. Buna rağmen cam silici araçtan inmedi. Cam silici daha fazla para alamayacağını anlayınca aracın kaputundan inip olay yerinden uzaklaştı. Gelin aracı da yoluna devam etti.
