Flaş Kayseri Ülkü Ocakları Başkanı trafik kazası geçirdi
Ülkü Ocakları Kayseri İl Başkanı Halit Yağmur ve Ülkü Ocakları yöneticileri Yeşilhisar dönüşü kaza yaptı.
Ülkü Ocakları Kayseri İl Başkanı Halit Yağmur, bugün sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamayla, Yeşilhisar ilçesi yakınlarında bir trafik kazası geçirdiklerini bildirdi. Kazanın taziye ziyareti dönüşünde yaşandığı belirtildi.
Başkan Yağmur, kazanın şiddetine rağmen kendisinin ve araçta bulunan yönetici arkadaşlarının sağlık durumunun gayet iyi olduğunu ve herhangi bir yaralanma yaşanmadığını vurguladı.
'Büyük bir tehlikeyi yara almadan atlattık'
Başkan Yağmur sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi: "Bugün, taziye ziyareti dönüşünde Yeşilhisar ilçesi yakınlarında elim bir trafik kazası geçirdik. Çok şükür ki Allah’ın korumasıyla büyük bir tehlikeyi yara almadan atlattık. Benim ve birlikte yolculuk eden değerli yönetici arkadaşlarımın sağlık durumu gayet iyi, herhangi bir yaralanma yaşanmadı.
Bu süreçte arayan, soran, dualarını esirgemeyen tüm dava arkadaşlarımıza, dostlarımıza ve hemşehrilerimize gönülden teşekkür ediyorum. Rabbim hiç kimseye böyle bir hadise yaşatmasın.
Ülkücü hareket, her daim birbirine sahip çıkan büyük bir ailedir. Bugün bir kez daha o samimiyeti, o kardeşliği hissettik.
Rabbimize hamdolsun, bizi sevdiklerimize ve davamıza bağışladı."


