Flaş: Kayseri'de o yol ağır vasıtalara kapatıldı!
Pınarbaşı-Gürün yolu saat 16:30 itibarıyla çekici ve TIR trafiğine kapatıldı. Pınarbaşı-Göksun hattında kar yağışı etkili olurken, Erciyes ve Nevşehir yollarında zemin ıslak. Diğer tüm ana arterlerde ulaşım açık ekipler denetimlerini sürdürüyor.
Kayseri Bölge Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü, saat 18.00 itibarıyla şehirlerarası yollardaki son durumu paylaştı. Çoğu güzergahta ulaşım normal seyrinde devam ederken, Pınarbaşı-Gürün hattında ağır vasıtalar için kısıtlamaya gidildi.
Kayseri Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin gerçekleştirdiği denetimler sonucunda, bölgedeki yolların güncel hava ve trafik durumu şu şekilde açıklandı:
Ağır vasıta trafiğine kapatılan yollar
- Pınarbaşı / Gürün Karayolu: Saat 16.30 itibarıyla çekici ve TIR trafiğine kapatılmıştır. Bölgede hava kapalı ve zemin ıslak durumdadır.
Kar yağışı olan güzergahlar
- Pınarbaşı / Göksun Karayolu: Kar yağışı mevcut ve zemin karlı. Ancak yol şu an için tüm araç trafiğine açık tutuluyor.
Trafiğe açık diğer güzergahlar
Merkez ve istasyon bölgelerinde genel olarak trafik akışı sorunsuz devam etmektedir:
- Erciyes Yolu: Hava kapalı, zemin ıslak, yol açık.
- Ankara ve Yozgat Yönü: Hava açık, zemin kuru, yol açık.
- Nevşehir, Sivas ve Pınarbaşı Yönü: Hava kapalı/açık, zemin ıslak, yol açık.
- Niğde Yolu: Hava kapalı, zemin kuru, yol açık.