Flaş! Duygu Horoz Halk Sağlığı Başkanı oldu

Pandemi döneminde yaptığı çalışmalarla dikkat çeken Melikgazi İlçe Sağlık Müdürü Duygu Horoz, Kayseri Halk Sağlığı Başkanlığı'na atandı. Detaylar Kayseri Olay haber merkezince derlediğimiz haber bülteninde.

Flaş! Duygu Horoz Halk Sağlığı Başkanı oldu
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Pandemi döneminde yaptığı özverili çalışmalarla adından sıkça söz ettiren ve özellikle “Siz evinizde durun ki biz de evimize gidelim” sloganıyla hafızalarda yer edinen Melikgazi İlçe Sağlık Müdürü Duygu Horoz, ile ilgili dikkat çeken bir gelişme yaşandı. Melikgazi İlçe Sağlık Müdürü Horoz, Kayseri Halk Sağlığı Başkanlığı’na atandı.

Duygu Horoz kimdir? 

Uzm. Dr. Duygu Horoz 1975 yılında Manisa’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini Manisa’da, lise öğrenimini İzmir’de tamamladı. 2000 yılında Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi’ni bitirdi. 2002-2008 yılları arasında Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi Halk Sağlığı Anabilim Dalında uzmanlık eğitimini tamamladı. Ulusal ve uluslararası dergilerde yayınlanan pek çok bilimsel yayını bulunmaktadır.

2008 yılında Kayseri Sağlık Müdürlüğünde göreve başladı. 2008-2012 yılları arasında Kayseri / Melikgazi Sağlık Grup Başkanı, 2012-2015 yılları arasında Talas İlçe Sağlık Müdürü olarak görev yaptı. Horoz, 2015 yılından bu yana Melikgazi İlçe Sağlık Müdürü olarak görev yaptı. 
Horoz, evli ve 2 çocuk annesidir.