FETÖ ve dini istismar eden terör örgütlerine baskın
Terör örgütlerinin faaliyetlerinin deşifre edilmesi ve engellenmesine yönelik operasyon düzenlendi. Detaylar Kayseri Olay'da.
Emniyet Müdürlüğü ekipleri, terör örgütlerinin faaliyetlerinin deşifre edilmesi ve engellenmesine yönelik 08-14 Eylül 2025 tarihleri arasında gerçekleştirdikleri çalışmalarla 11 şüpheli hakkında işlem yaptı.
FETÖ ve Dini İstismar Eden Yapılara Yönelik Çalışmalar
Operasyonlarda; FETÖ/PDY silahlı terör örgütü soruşturmaları kapsamında 2 kişi,
Dini istismara dayalı terör örgütü soruşturmaları kapsamında 5 kişi,
Ekipler Büro Amirliği ve Risk Analizi Büro Amirliği çalışmaları kapsamında 4 kişi olmak üzere toplam 11 şahıs hakkında gerekli yasal işlemler yapıldı.
Diğer operasyonlar kapsamında 4 şahıs olmak üzere toplam 11 şahıs hakkında gerekli yasal işlemler yapıldı.
‘Mücadele Kararlılıkla Sürüyor’
Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada; terörle mücadelede hukuk devleti ilkelerine bağlı ve insan haklarına saygılı bir anlayışla hareket edildiği vurgulandı. Açıklamada ayrıca, toplumun tüm kesimleriyle ve ilgili kurumlarla koordinasyon içinde halkın huzuru ve devletin güvenliği için kararlılıkla çalışmaların sürdüğü ifade edildi.