Ersoy ve Akar'dan Kuveyt pozu!
Baki Ersoy ve Hulusi Akar Kuveyt'te bir araya geldi. Kayseri milletvekillerinin gidiş nedeni merak edilirken, Baki Ersoy'un sosyal medya hesabında yaptığı paylaşım ile ortaya çıktı.
MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy, sabah saatlerinde sosyal medya hesabında yaptığı paylaşım ile Cumhurbaşkanı Erdoğan’a Kuveyt-Katar-Umman ziyaretinde eşlik edeceğini duyurdu. Körfez ziyaretinde ilk durak Kuveyt olurken Baki Ersoy, AK Parti Kayseri Milletvekili Hulusi Akar ile fotoğraf paylaştı.
Devlet Bahçeli’nin talimatı ile
Baki Ersoy Cumhurbaşkanı Erdoğan’a eşlik edeceğini, “Cumhurbaşkanlığımızın 3 gün sürecek olan Kuveyt-Katar-Umman ziyaretlerine, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a eşlik etmek üzere Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli’nin talimatıyla MHP Heyeti olarak Antalya Milletvekilimiz Sayın Abdurrahman Başkan ile birlikte yola çıkıyoruz. Yüce Allah devletimize ve milletimize hayırlı görevler yaparak dönmeyi nasip etsin” diyerek paylaştı.
Ersoy ve Akar’dan Kuveyt pozu
Körfez ziyaretlerinde Kuveyt’ten başlanırken Baki Ersoy sosyal medya hesabında Hulusi Akar ile fotoğrafını paylaşırken, “Kıymetli Bakanım Hulusi Akar ile Kuveyt’ten tüm hemşerilerimize selam, sevgi ve saygılarımızla” ifadelerini kullandı.