Erdoğan, Büyükkılıç'a ne dedi?

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkan Memduh Büyükkılıç, Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Karayolları Genel Müdürlüğü tarafından düzenlenen '30 Bin Km Bölünmüş Yol Töreni'nde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile bir araya geldi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Başkan Büyükkılıç'a neler söyledi? Detaylar Kayseri Olay haber merkezince derlediğimiz haberimizde.

Erdoğan, Büyükkılıç'a ne dedi?
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Karayolları Genel Müdürlüğü tarafından “30 Bin Km Bölünmüş Yol Töreni” düzenlendi. Haliç Kongre Merkezi’nde düzenlenen törene Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yanı sıra Kayseri’de AK Parti Kayseri Milletvekilleri Hulusi Akar, Ayşe Böhürler ve Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç katıldı. 

Erdoğan, Büyükkılıç'a ne dedi?

Erdoğan, Büyükkılıç ile bir araya geldi 

Törenin ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan, Başkan Büyükkılıç ve AK Partili Milletvekilleri ile bir araya geldi. Törenin ardından açıklamalarda bulunan Büyükkılıç, “Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Karayolları Genel Müdürlüğü tarafından düzenlenen “30 Bin Km Bölünmüş Yol Töreni”nde, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın vizyoner hitaplarını dinledik.

Türkiye’nin dört bir yanını güvenli, konforlu ve kesintisiz ulaşım ağlarıyla buluşturan 30.000 kilometrelik bölünmüş yol hamlesi, güçlü liderliğin, kararlı iradenin ve istikrarlı yatırımların en somut göstergelerinden biri.

Bu büyük vizyonun mimarı başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a, Ulaştırma ve Altyapı Bakanımız Sayın Abdulkadir Uraloğlu’na, Karayolları Genel Müdürümüz Sayın Ahmet Gülşen’e ve emeği geçen tüm yol arkadaşlarımıza gönülden teşekkür ediyor; ülkemizin yarınlarına değer katan bu kıymetli eserlerin hayırlı olmasını diliyorum.” dedi.

Erdoğan, Büyükkılıç'a ne dedi?