Elitaş, Kayseri esnafı ile istişare toplantısı yaptı
Bir dizi programlara katılmak üzere Kayseri'ye AK Parti Genel başkan Vekili Mustafa Elitaş, Kayseri Oto Sanatkarlar Odası'nı ziyaret etti. Oda başkanı ve üyelerle buluşan Elitaş, kentteki yürütülen projeler hakkında bilgiler aldı. Detaylar haberimizde.
AK Parti Genel Başkan Vekili Mustafa Elitaş, Kayseri’deki ziyaretlerini sürdürüyor. Elitaş, AK Parti Kayseri Milletvekilleri Dursun Ataş, Şaban Çopuroğlu, Bayar Özsoy, AK Parti İl Başkanı Hüseyin Okandan, Genel Başkan Vekili Yardımcısı İzzet Buzkan ve AK Parti Kayseri teşkilat mensuplarıyla birlikte Kayseri Oto Sanatkârlar Odası’nı ziyaret etti.
Kayseri'deki projeler konuşuldu
Ziyarette, Yönetim Kurulu Başkanı Şeyhi Odakır ve oda üyeleriyle bir araya gelen Elitaş, Kayseri’nin esnaf ve sanatkârlarının çalışmaları, talepleri ve yürütülen projeler üzerine istişarelerde bulundu.
Okandan: Esnafımız ekonomimizin bel kemiğidir
Başkan Şeyhi Odakır, oda faaliyetleri ve sektörün gelişimine dair kapsamlı bilgiler aktarırken; İl Başkanı Hüseyin Okandan, “Esnafımız ve sanatkârımız, ekonomimizin bel kemiğidir. Onların yanında olmak, sorunlarını dinlemek ve çözüm üretmek bizim en önemli sorumluluklarımızdandır.” ifadelerini kullandı.
Elitaş buluşmada, esnaf ve sanatkârlara kolaylıklar dilenerek, çalışmalarında başarılar temenni edildi.