Dedebağı, şehit ailesine bayram ziyareti yaptı

Kayseri'de Kurban Bayramı dolayısıyla şehit ailelerine ziyaret devam ediyor. Bu çerçevede bir ziyaret de İl Jandarma Komutanı Hakan Dedebağı'dan geldi. Detaylar Kayseri Olay haber merkezince derlediğimiz haberimizde.

Dedebağı, şehit ailesine bayram ziyareti yaptı
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kurban Bayramı’na bir yanı hep buruk giren şehit aileleri, unutulmuyor. Bayramın ilk günü itibariyle Kayserili şehitlerin aileleri ziyaret ediliyor. Bu kapsamda bir ziyaret de İl Jandarma Komutanından geldi

Kayseri Jandarma Komutanı Tuğgeneral Hakan Dedebağı, 2 Ekim 1998 yılında Hakkari Yüksekova kırsalında şehit olan Şehit Üsteğmen Efkan Cengiz’in Tomarza İlçesi İncili Mahallesi’nde ikamet eden ailesini ziyaret etti. İl Jandarma Komutanı Dedebağı, Cengiz ailesine hayırlı bayramlar diledi.