CHP Kayseri'de lokma dağıttı
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kayseri'de lokma dağıttı. Lokma dağıtımı il binasın önünde yapıldı. Detaylar Kayseri Olay haber bülteninde.
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kayseri İl Başkanlığı tarafından bugün kentte lokma dağıtıldı. Parti il binası önünde gerçekleştirilen lokma dağıtımına Milletvekili Aşkın Genç de katıldı.
CHP ne için lokma dağıttı?
CHP'nin lokma dağıtımını bir süre önce hayatını kaybeden partinin eski Genel Başkanlarından Altan Öymen için gerçekleştirdiği öğrenildi.
CHP Kayseri Milletvekili Aşkın Genç, ‘Geçtiğimiz günlerde sonsuzluğa uğurladığımız, önceki Genel Başkanlarımızdan, 40’ıncı Hükümet Turizm ve Tanıtma Bakanımız, basının ve siyasetin duayen ismi Sn. Altan Öymen için bugün İl Başkanlığımız önünde lokma ikramında bulunduk. Yoğun katılım gösteren vatandaşlarımıza ve emekleri için parti üyemiz sayın Yaşar Solmaz’a teşekkür ediyoruz’ dedi.
Gazetecilik ve siyasette onurlu bir çizgiyi temsil etmiş kıymetli biriydi
‘Altan Öymen; yaşamı boyunca Cumhuriyet’e, demokrasiye ve basın özgürlüğüne yürekten bağlı kalmış hem gazetecilikte hem de siyasette onurlu bir çizgiyi temsil etmiş kıymetli bir devlet ve fikir insanıydı’ diyen Genç, ‘Nezaketiyle, ilkeli duruşuyla hepimize örnek oldu. Onu saygı, özlem ve minnetle anıyoruz. Anısı mücadelemize ışık tutmaya devam edecek’ diye konuştu.