CHP heyeti Hürriyet pazarında vatandaşı dinledi!
İl Başkanı Ümit Özer ve CHP heyeti, Hürriyet Pazar Yeri'nde kurulan stantla vatandaşları partiye katılmaya davet ederek ekonomik ve hukuksuzluklara karşı değişim mesajı verdi.
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kayseri İl Örgütü, seçim çalışmaları ve üye katılım faaliyetleri kapsamında Hürriyet Pazar Yeri’nde vatandaşlarla buluştu. İl Başkanı Ümit Özer öncülüğünde gerçekleştirilen ziyarette, ekonomik sıkıntılar ve hukuksuzluklara karşı "Katlanmak Zorunda Değilsiniz" mesajı verildi.
Hürriyet Pazar Yeri’nde kurulan üye standı ile vatandaşların sorunlarını dinleyen CHP heyeti, partinin çözüm önerilerini anlattı. Ziyarete İl Başkanı Ümit Özer’in yanı sıra Gençlik Kolları İl Başkanı Efecan Çakmak, İl Yönetim Kurulu üyeleri ve çok sayıda gençlik örgütü üyesi katıldı.

