CHP'de bir aday daha
CHP olağan kurultay süreci kapsamında kongre takvimini geçtiğimiz günlerde belirlemişti. Takvimin belli olmasıyla birlikte adaylıklar da açıklanmaya başlandı. Bir isim daha ilçe başkanlığı için harekete geçti. Detaylar Kayseri Olay haber merkezince derlediğimiz haber bülteninde.
Cumhuriyet Halk Partisi’nde (CHP), kongre takviminin belli olmasıyla birlikte hareketlilik arttı. Eylül ayında yapılması planlanan ilçe kongreleri için adaylıklar da açıklanmaya başlandı. Bu çerçevede Kayseri’nin Tomarza ilçesinde de CHP ile başkanlığı için bir isim daha aday olduğunu açıkladı. ,
Tomarza ilçe esnafların Uğur Yılmaz önümüzdeki günlerde yapılacak olan CHP Tomarza İlçe Kongresinde aday olduğunu açıkladı. Yılmaz başkanlığı şu sözlerle duyurdu;
“Cumhuriyet’imizin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün ilke ve devrimleri ışığında, halkın, hak ve özgürlük mücadelesinde her zaman ön safta yer alan Cumhuriyet Halk Parti’mizin bayrağını Tomarza'da daha yükseğe taşımak için CHP Tomarza ilçe Başkanlığına aday olduğumu gururla ilan ediyorum.
Ben Uğur Yılmaz, yıllardır Tomarza’nın sokaklarında büyümüş, bu toprakların insanıyla aynı havayı solumuş, ayni sofraya oturmuş bir kardeşinizim. Şimdi, ilçemizde halkçı, katılımcı ve şeffaf bir siyaset anlayışını hâkim kılmak için bu kutlu göreve talibim. Hedefimiz sadece bir ilçe başkanlığı değil, Tomarza'da umudu yeniden büyütmek, gençlerin, kadınların ve emekçilerin söz sahibi olduğu bir örgüt yapısını hep birlikte inşa etmektir. Partimizin değerlerini sahada, halkın içinde ve örgütlü bir şekilde daha güçlü hissettirmek için geliyoruz. Bu yola çıkarken gücümüzü sizden, cesaretimizi geçmiş mücadelemizden, umudumuzu ise geleceğimizden alıyoruz. Hep birlikte çalışacak, hep birlikte başaracağız. CHP varsa umut var, Uğur Yılmaz varsa mücadele var!”