Bünyan Belediyesi vatandaşları uyardı!
Bünyan Belediyesi ilçede yapılacak altyapı çalışmaları nedeniyle vatandaşları o konuda uyardı.
Bünyan Belediyesi vatandaşları o konuda uyardı. Belediye, ilçede yapılacak altyapı çalışmaları nedeniyle bazı mahallelerde geçici su kesintisi uygulanacağını duyurdu.
Belediye altyapı çalışmalarının mevcut şebekede meydana gelebilecek arızaların önüne geçilmesi ve hizmet kalitesinin artırılması amacıyla Fatih ve Gergeme Mahallelerinde Çalışmalar süresince geçici aksaklıklara karşı vatandaşların gerekli önlemleri almaları istendi.
Bünyan Belediyesi’nden yapılan açıklamada; “İlçemiz Fatih ve Gergeme Mahallelerinde, bugün yapılacak altyapı çalışmaları nedeniyle saat 15.30’a kadar su kesintisi uygulanacaktır. Vatandaşlarımızın gerekli tedbirleri almalarını rica eder, gösterdiğiniz anlayış için teşekkür ederiz.” ifadelerine yer verdi.