Böyle duyurdu: Kayseri'ye hayırlı olsun
Kayseri'de bu alanda uzun süre tedavi süreçlerinde çözüm bekleyen vatandaşa çare olacak mı? Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, 'Şehrimize hayırlı olsun' diyerek duyurdu. Detaylar Kayseri Olay'da.
Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, kentteki yeni gelişmeyi duyurdu. ‘Şehrimize hayırlı olsun’ diyen Büyükkılıç, diş tedavilerinde kullanılacak olan sisteme vurgu yaptı.
Sistem hangi sağlık kuruluşunda hizmete girdi?
Başkan Büyükkılıç, ‘CAD/CAM Dijital Protez Üretim Sistemi, Nimet Bayraktar Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi’nde hizmete girdi’ dedi. Bu sistemle bilgisayar destekli tarama, tasarım ve üretim teknolojisiyle protezlerin Kayseri'de artık daha hızlı, daha hassas ve yüksek kaliteyle hazırlanacağını ifade edildi.
Büyükkılıç: Büyük memnuniyet duyuyorum
Başkan Memduh Büyükkılıç, 'Bir tıp hekimi olarak, bu modern sağlık yatırımının şehrimize kazandırılmasından büyük bir memnuniyet duyuyorum. Bu önemli yatırımda desteklerini esirgemeyen başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere, Sağlık Bakanımız Sayın Prof. Dr. Kemal Memişoğlu’na, Sağlık Bakan Yardımcımız Sayın Halim Özçevik’e, Valimiz Sayın Gökmen Çiçek’e, Milletvekillerimize, İl Sağlık Müdürümüz Dr. Mehmet Erşan’a ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum' dedi.


