Başkan Yalçın'dan 19 Mayıs mesajı

Kayseri Organize Sanayi Bölge Başkanı Mehmet Yalçın 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı. Detaylar haberimizde.

Başkan Yalçın'dan 19 Mayıs mesajı
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımlayan Kayseri Organize Sanayi Bölge Başkanı (OSB) Mehmet Yalçın şu ifadeleri kullandı;

Gençlerimiz; Dünyayı anlamak ve gelişmeleri doğru yorumlayabilmek için okumalı, araştırmalı ve sahip olduğu bilgiyi sürekli güncellemelidir. Yeteneklerini geliştirmeli, sanayiye dayalı üretimin gücüne inanmalı ve teknolojik yeniliklere açık olmalıdır. 

Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün, vatan topraklarımızı kurtarmak ve bağımsızlığımızı ilan etmek için kurtuluş mücadelesini başlattığı 19 Mayıs 1919'un 106’ncı yıldönümünü büyük bir coşku ve gururla kutluyoruz. 19 Mayıs 1919 günü, milletimizin zaferlerle dolu geçmişinde yazılacak yeni bir destanın başlangıcı, istiklal mücadelesinin ilk adımı, özgürlük sevdamızın bir yansımasıdır. Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal, ‘Ey yükselen yeni nesil, gelecek sizindir. Cumhuriyeti biz kurduk; onu yükseltecek ve sürdürecek sizsiniz.’ diyerek, Türk gençliğine olan sonsuz güvenini vurgulamıştır. Aziz şehitlerimizin canları pahasına savundukları bu vatan üzerinde kurulan Türkiye Cumhuriyeti’nin geleceği,  istiklal şuuruyla yetişen sizlere emanet edildi. Gençlik, milletimizin geleceğidir. Gençlere değer veren, onları en iyi şekilde yetiştirerek, kişilikli ve özverili kuşaklar olarak yarınlara hazırlayan milletler, geleceğe güvenle bakabilirler.

Gençlerimizin, emanetinde bulunan Cumhuriyetimizi geleceğe taşımak için her zaman özveriyle çalışacağına yürekten inanıyoruz.

Bu duygu ve düşüncelerle; başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını, vatanımızın bölünmez bütünlüğü ve aziz milletimizin bağımsızlığı için canlarını seve seve feda eden tüm şehitlerimizi, gazilerimizi rahmet ve minnetle anıyor, sevgili gençlerimiz ve tüm halkımızın 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nı kutluyorum.”