Başkan Özdoğan: Cumhuriyet en büyük kazanımımızdır

Hacılar Belediye Başkanı Bilal Özdoğan tüm vatandaşların 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nı kutladı.

Başkan Özdoğan: Cumhuriyet en büyük kazanımımızdır

Hacılar Belediye Başkanı Bilal Özdoğan; cumhuriyetin Türk Milleti’nin en büyük kazanımı olduğunu söyleyerek, tüm vatandaşların 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nı kutladı.

Başkan Özdoğan, Cumhuriyet’in ilanının 102’nci yıldönümü vesilesiyle yayımladığı mesajında şu ifadelere yer verdi; ""Cumhuriyetimizin 102. yıl dönümünü, milletçe büyük bir coşku, gurur ve heyecanla kutluyoruz. Gazi Mustafa Kemâl Atatürk’ün ‘En büyük eserim’ diyerek bizlere emanet ettiği cumhuriyet, milletimizin azim, inanç ve kararlılığının en güçlü göstergesidir. Cumhuriyet; sadece bir yönetim biçimi değil; milletimizin birlik, beraberlik ve bağımsızlık ruhunun, özgürlük ve demokrasiye olan bağlılığının simgesidir. Bizler de bu emaneti, daha güçlü, daha müreffeh bir Türkiye hedefiyle geleceğe taşımak için çalışıyoruz."

Başkan Özdoğan; Hacılar Belediyesi olarak cumhuriyetin 102. yılı dolayısıyla ilçenin cadde ve meydanlarını Türk bayraklarıyla donattıklarını belirterek; "Cumhuriyetimizin coşkusunu hep birlikte yaşamak için Hacılar’ımızı kırmızı beyaza bürüdük. Bayraklarımızla süslenen caddelerimizde milletimizin gururunu, birlik ve beraberliğini hissediyoruz" dedi. 

Sözlerini sürdüren Başkan Özdoğan şöyle konuştu; "Bu vesileyle başta cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemâl Atatürk olmak üzere, aziz şehitlerimizi rahmetle, kahraman gazilerimizi minnetle anıyor; tüm hemşehrilerimin 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nı yürekten kutluyorum. Cumhuriyetimizin 102. yılı kutlu olsun."