Başkan müjdeyi verdi! Kayseri'nin o bölgesinde arsa sahibi olmayan kalmayacak!
Kayseri'de dikkat çeken proje hayata geçiyor. Belediye Başkanı müjdeyi şöyle verdi: Parsel çalışmaları son aşamaya geldi. Arsa sahibi olmayan hiçbir vatandaşımız kalmayacak. Detaylar Kayseri haber bülteninde.
Kayseri'de dikkat çeken bir proje hayata geçiriliyor. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığında konuyla ilgili olarak dikkat çeken gelişmeler yaşanıyor. Buna göre söz konusu bölgede parsel çalışmaları son aşamaya geldi. Belediye Başkanı konuyla ilgili olarak, ‘İlçemizde arsa sahibi olmayan hiçbir vatandaşımız kalmayacak’ dedi.
Başkan projeyi 'Kayseri'de tek' olarak duyurdu
Kayseri'nin Felahiye ilçesindeki projeyle ilgili açıklama yapan Belediye Başkanı Şeref Güleser, projeyi ‘Kayseri’de tek' olarak duyurdu. Arsa almak isteyen, yatırım yapmak isteyenler için yeni fırsat olarak belirtilen proje kapsamında yeni sezonda arsa satışı yapılacak.
36 bin metrekarelik arazinin parsel çalışmaları son aşamaya geldi
110 konutluk parsel alanı ile ilgili bilgi veren Başkan Güleser, ‘Daha önce Kayseri’de tek olan proje adıyla paylaştığımız, hazineden aldığımız Felahiyemizin gözde yerlerinden olan Felahiye, Kayapınar arasındaki 136.000 metrekarelik arazinin parsel çalışmaları son aşamaya gelmiştir. İlçemizde arsa sahibi olmayan hiçbir vatandaşımız kalmayacaktır. 110 konutluk parsel alanı Felahiye ilçemize ve vatandaşlarımıza hayırlı uğurlu olsun’ ifadelerini kullandı.
Proje hayırlı olsun
Başkan Güleser, bir süre önce Ankara'da Kentsel Dönüşüm Başkanlığında görüşmeler gerçekleştirmişti. Güleser, söz konusu arazinin parsel çalışmalarına başlanıldığına dikkat çekmişti.
Projenin hayırlı olması temennisinde bulunan Güleser, ‘İlçemizi en iyi yerlere getirmek, geliştirmek ve güzel işlerde anılmasını sağlamak için elimizden gelenin fazlasını yapacağımızın sözünü verdik ve daima arkasındayız. Bu kapsamda çalışmalarımıza devam edeceğiz’ dedi.