Başkan Kayseri'ye yeni atanan Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 'şanslı' dediği Kaymakama ziyaretçi akınına uğrayan bölgede şifreyi verdi: 3 T!
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 'Çok şanslı' dediği Kaymakam Kayseri'de göreve başladı. Kaymakam Fatih Adıgüzel, kentte yoğun ilgi gören ve ziyaretçi akınına uğrayan bölgeyi gezdi ve ilçeyle ilgili şifreyi Başkan'dan öğrendi. Detaylar Kayseri Olay'da.
Aziz Barbara (Tahtalı), Karabaş, Kubbeli ve Yılanlı kiliseleri gibi çok sayıda dini yapıya da sahip Soğanlı Vadisi, yöre halkının yaptığı bez bebekleriyle de biliniyor.
Yukarıdaki arama formları aracılığı ile Kayseri Olay Haber arşivinde kelime, içerik, konu araması yapabilir veya gün-ay-yıl formatında tarih girerek tarihe göre haberleri listeleyebilirsiniz.