Başdenetçi Kayseri'ye geldi!
Türkiye Büyük Millet Meclisi 20 ve 21'inci Dönem Trabzon Milletvekili ve önceki dönem Kamu Başdenetçisi Avukat Şeref Malkoç ve beraberindeki heyet Kayseri'ye geldi. Kayseri Valisi'ne ziyaret gerçekleştiren heyetin bir sonraki durağı ise Büyükşehir Belediyesi oldu.
Kayseri Valiliği ve Büyükşehir Belediyesi’ni ziyaret eden isimler dikkat çekti. Önceki dönem Kamu Başdenetçisi Şeref Malkoç’un da beraberinde olduğu heyet Valiliğe olan ziyaretinin ardından Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç ile bir araya geldi.
Kayseri Valiliği paylaştı
Gerçekleşen ziyaretin ardından Kayseri Valiliği resmi sosyal medya hesabından, “Milli Güvenlik Kurulu (MGK) eski Genel Sekreteri, Rize eski Valisi, Türk İnternet Medya Birliği (TİMBİR) Yönetim Kurulu Başkanı, TİMBİR Yüksek İstişare Kurulu Başkanı Sayın Seyfullah Hacımüftüoğlu, Türkiye Büyük Millet Meclisi 20 ve 21'inci Dönem Trabzon Milletvekili ve önceki dönem Kamu Başdenetçisi Avukat Şeref Malkoç ve beraberindeki heyet, Valimiz Sayın Gökmen Çiçek'e nezaket ziyaretinde bulundu” ifadeleri ile paylaşım yapıldı.
Kayseri Büyükşehir Belediyesi’ni de ziyaret ettiler
Şeref Malkoç, Seyfullah Hacımüftüoğlu ve Kayseri Valisi’nin bir sonraki ziyareti ise Büyükşehir Belediyesi’ne oldu. Heyeti Başkan Büyükkılıç kapıda karşılarken sonrasında ise sosyal medya hesabından ziyaret için teşekkürlerini iletti.

