Baki Ersoy Mustafa Elitaş'a gitti: 'Birlik ve dayanışma içerisinde…'

AK Parti Genel Başkanvekili Mustafa Elitaş ile MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy'un arasının açık olduğu iddiaları, Ersoy'un Elitaş'ı ziyaretiyle son buldu.

Baki Ersoy Mustafa Elitaş'a gitti: 'Birlik ve dayanışma içerisinde…'

AK Parti Genel Başkanvekili Mustafa Elitaş ile MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy arasında bir süredir devam ettiği iddia edilen aralarındaki mesafeli duruş, bugün yaşanan kritik bir ziyaretle son buldu. Yerel basında sıkça dile getirilen ve ikilinin Gabar Dağı'ndaki bir programda bile yan yana gelmemeleriyle dikkat çeken iddiaları, MHP Milletvekili Baki Ersoy'un AK Parti Genel Başkanvekili Mustafa Elitaş'ı makamında ziyaret etmesiyle sonlandı.

Ersoy, ziyaretin detaylarına ilişkin olarak, Kayseri'nin meseleleri ve geleceği üzerine kapsamlı bir görüş alışverişi gerçekleştirdiklerini belirtti. MHP Milletvekili, Kayseri'nin ve kıymetli hemşehrilerinin menfaatine olacak her adımda, AK Parti ile "birlik ve dayanışma içerisinde azami gayreti göstermeye devam edeceklerini" özellikle vurguladı.

MHP Kayseri Milletvekili Ersoy, ziyaretine ilişkin sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "İttifak ortağımız AK Parti Genel Başkan Vekili Sayın Mustafa Elitaş’ı ziyaret ettim. Görüşmemizde, Sevdamız Kayserimiz üzerine istişarelerde bulunduk. Kayserimiz ve kıymetli hemşehrilerimiz adına hayırlı olacak her adımda, birlik ve dayanışma içerisinde azami gayreti göstermeye devam edeceğiz." ifadelerini kullandı.