Ataş: Laf değil eser, bahane değil çözüm üretiyoruz
AK Parti Merkez Karar ve Yönetim Kurulu (MKYK) Üyesi Kayseri Milletvekili Dursun Ataş, 'Cumhurbaşkanımızdan aldığımız ilhamla, onun liderliğinde laf değil eser üreten, bahane değil çözüm üreten bir anlayışla bu aziz vatana aşkla hizmet etmeye devam ediyoruz' dedi.
K Parti Merkez Karar ve Yönetim Kurulu (MKYK) Üyesi, Kayseri Milletvekili Dursun Ataş, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından ilan edilen ‘Yüzyılın Konut Projesi’ olarak ifade edilen 500 Bin Sosyal Konut kapsamında hak sahiplerini belirlemek üzere Kayseri'de düzenlenen kura çekiliş törenine katıldık.
TOKİ tarafından Kayseri’de 7 bin 562 konut inşa edilecek
Ticaret Odası'ndaki kura çekilişine katılan Ataş, ‘Bugün, milletimizin en temel ihtiyaçlarından biri olan barınma hakkını güçlendiren; sosyal devlet anlayışımızın en somut, en güçlü örneklerinden birinin heyecanını hep birlikte yaşadık. 81 ilde hayata geçirilen bu büyük proje kapsamında Kayseri’mizde 7 bin 562 konut inşa edilecek. Bu yuva demektir, umut demektir, kira yükünün hafiflemesi demektir’ dedi.
'Bahane değil çözüm üretiyoruz'
Laf değil eser üreten bir anlayışla çalıştıklarını dile getiren AK Parti Kayseri Milletvekili Dursun Ataş, ‘Cumhurbaşkanımızdan aldığımız ilhamla, onun liderliğinde; laf değil eser üreten, bahane değil çözüm üreten bir anlayışla bu aziz vatana aşkla hizmet etmeye devam ediyoruz. Kayseri’mize ve tüm hak sahibi kardeşlerimize hayırlı, uğurlu olsun’ ifadelerini de kullandı.
Protokol törenine de katıldı
Diğer yandan Ataş, AK Parti Genel Başkan Vekili Mustafa Elitaş, Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç ile birlikte Kayseri Valiliği, Büyükşehir Belediyesi, Şeker Fabrikası, Migros A.Ş., Gürata A.Ş. ve ZZEF A.Ş. arasında yapılan iş birliği protokolü imza törenine de katıldı. Ataş, ‘Şehrimize ve ilgili kurumlarımıza hayırlı uğurlu olsun’ dedi.



