ESSİ GÜZELLİK MERKEZİ AÇILDI

TAKİP ET >>

Sektöründe 25. yılını tamamlayan Essi Güzellik ve Sağlık Merkezi, 25. yılında 25. şubesini Kayseri'de hizmete açtı. Essi Güzellik ve Sağlık Merkezlerinin kurucusu Zübeyde Nacar açılışta yaptığı konuşmasında Kayseri'nin güzel insanları ile Türkiye'nin güzellik markası Essi'yi buluşturmanın mutluluğunu yaşadıklarını vurguladı.

Güzellik, estetik ve kozmetik sektörlerinde sağlıklı ve etkili hizmet vermek, sektörün ihtiyacı olan iyi yetişmiş uzman estetisyenleri yetiştirmek ve dünyanın kaliteli medikal estetik cihazlarını Türkiye'ye getirmek amacı ile 1994 yılında Zübeyde Nacar tarafından kurulan Esse Güzellik Merkezi, 25. Yılında 25. Şubesini Kayseri'de açtı. AKP Kayseri Milletvekili İsmail Tamer'in de aralarında bulunduğu kalabalık bir davetli topluluğunun katıldığı törende konuşan Esse Güzellik Merkezleri'nin kurucusu Zübeyde açar, Kayseri'nin güzel insanları ile Türkiye'nin güzellik markası Essi'yi buluşturmanın mutluluğunu yaşadıklarını vurgulayarak, şunları söyledi: “Kayserililere, güzellikler sunacak, hayatı daha keyifli yaşamalarına yardımcı olacağız. Kayseri'nin güzelliklerine; Erciyes'e, tarihi eserlerine, zengin mutfağına ve güzel yürekli çalışkan insanlarına bir güzellikte biz katacağız. Türkiye'nin ilk güzellik markası olan Essi, 2014 yılı sonunda açılış çalışmaları devam eden şubeleri ile 30 şubeye ulaşacak. 2023 yılında ise 130 şube sayısı ile sağlıklı güzelliği Türkiye'nin ve dünyanın birçok noktasına taşımayı hedeflemekteyiz. Frachise'larımızın bize kattığı büyük güç ve enerji ile bir dünya markası olmayı hedefliyoruz. Huzurlarınızda başta Essi Kayseri franchise' ımız Sayın Lale Demirezen'i ve tüm franchise'larımızı Essi markasını başarılı temsillerinden dolayı ayrı ayrı kutluyor ve teşekkür ediyorum” dedi.

Essi Güzellik ve Sağlık Merkezi'ni Kayseri'ye kazandıran Essi Melikgazi Şube işletmecisi Lale Demirezen de konuşmasında, şube hakkında bilgiler verdi. 350 metrekarelik alanda 3 estetisyen ve bir diyetisyen olmak üzere toplam 7 personel ile hizmet vereceklerini vurgulayan Demirezen, haftanın 6 günü 09.00-19.30 saatleri arasında cilt bakımı, bölgesel incelme, selülit tedavisi, Anti –Aging, cilt gençleştirme, leke tedavisi, medikal-estetik uygulama, saç ekimi ve beslenme danışmanlığı başta olmak üzere birçok konuda hizmet vereceklerini ifade etti. Demirezen ayrıca açılışa özel olarak, 1 ay sürecek bir kampanya hazırladıklarını belirterek, bu süre içinde Esse Güzellik ve Sağlık Merkezi'ne gelenlere yüzde 40 hizmet vereceklerini vurguladı.

Bakmadan Geçme