AK Partili ismin babası son yolculuğuna uğurlandı

Bozdağ Film'in sahibi Yapımcı Mehmet Bozdağ'ın hayatını kaybeden babası İlhan Bozdağ, son yolculuğuna uğurlandı. Detaylar Kayseri Olay haber merkezince derlediğimiz haber bülteninde.

AK Partili ismin babası son yolculuğuna uğurlandı
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Diriliş Ertuğrul’dan Kuruluş Osman’a, Destan’dan Ateş Kuşları’na kadar birçok yapımı izleyiciyle buluşturan Bozdağ Film’in sahibi yapımcı Mehmet Bozdağ ve  AK Parti Kayseri İl Başkan Yardımcısı Salih Bozdağ'ın babası hayatını kaybetti. 65 yaşında hayata gözlerini yuman İlhan Bozdağ’ın acı haberi Bozdağ Film’in sosyal medya hesabından paylaşılmış ve "Yönetim Kurulu Başkanımız Sn. Mehmet Bozdağ'ın muhterem babası İlhan Bozdağ, Hakk'ın rahmetine kavuşmuştur.” ifadeleri kullanılmıştı. 

Asri Mezarlığa defnedildi

İlhan Bozdağ, bugün ikindi namazına müteakip Orgeneral Hulusi Akar Camii’nde kılınan cenaze namazının ardından son yolculuğuna uğurlandı. Asri Mezarlığa defnedilen İlhan Bozdağ’ın cenaze törenine Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Hacılar Belediye Başkanı Bilal Özdoğan, AK Parti İl Başkanı Hüseyin Okandan ve çok sayıda seveni katıldı. 

AK Partili ismin babası son yolculuğuna uğurlandı

Büyükkılıç'tan başsağlığı mesajı

Bozdağ ailesine başsağlığı dileyen Başkan Büyükkılıç, “Rahmeti Rahman’a kavuşan AK Parti İl Başkan Yardımcımız Salih Bozdağ ve Bozdağ Film sahibi Mehmet Bozdağ’ın kıymetli babaları İlhan Bozdağ’ı ve hemşehrimiz Eşe Özkan’ı kıldığımız cenaze namazının ardından Hakk’a uğurladık. Merhuma ve merhumeye Allah’tan rahmet, Bozdağ ve Özkan ailelerine sabır ve metanet diliyorum. Rabbim mekânlarını cennet, makamlarını âli eylesin.” dedi.