AK Parti Kayseri Milletvekili gazetecilerle buluştu!
AK Parti MKYK üyesi ve Kayseri Milletvekili Dursun Ataş Kayseri'de gazeteciler ile bir araya geldi. Şehrin gündemini değerlendiren Dursun Ataş görüşmenin ardından sosyal medya hesabından paylaşım yaptı.
AK Parti MKYK üyesi ve Kayseri Milletvekili Dursun Ataş gazeteciler ile buluştu. Dursun Ataş, toplantıda hem Türkiye’nin hem de Kayseri’nin gündemini değerlendirdiklerini, sosyal medya hesabından paylaşım yaparak duyururken gazetecilere teşekkür etti.
Sosyal medya hesabından paylaşım yaptı
AK Partili Vekil sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Kayseri basınımızın güzide temsilcileri ile bir araya geldik. Şehrimiz ve ülke gündemi üzerine sohbet edip, fikir alış verişinde bulunduk. Terörsüz Türkiye süreci başta olmak üzere, Kayseri’de devam eden yatırım projeleri ve yeni yılda yürüteceğimiz çalışmalar üzerine değerlendirmelerde bulunduk. Toplantımıza katılan ve önemli katkılar sunan basın mensuplarımıza ayrı ayrı teşekkür eder, çalışmalarında başarılar dileriz” ifadelerine yer verdi.
Kimler katıldı?
AK Parti Kayseri Milletvekili Dursun Ataş’ın katıldığı programa; Osman Çiftci, Cem Atakan, Metin Kösedağ, Rıfat Açıkgöz, Kürşat Açıkgöz, Azim Deniz, Mustafa Bayram, Doğan Havur, Recep Bulut, Metin Sönmez, Ferhat Yağmur, Necmettin Çuhadaroğlu, Canan Bayram ve Deniz Çağan katıldı.