AK Parti Kayseri İl Başkanı çiftçilere seslendi! Kuraklık desteği onaylandı
AK Parti Kayseri İl Başkanı Hüseyin Okandan, çiftçilere yapılacak desteği duyurdu. Kuraklık Desteği'nin onaylandığını belirten Okandan, zaman kaybetmeden başvuruların yapılması gerektiğini belirtti.
AK Parti Kayseri İl Başkanı Hüseyin Okandan, çiftçilerin yanında olduklarını söyleyerek onaylanan projeyi duyurdu. Kuraklık desteği için zaman kaybetmeden başvuru yapılmasını ifade eden Okandan, Tarım Müdürlüklerine müracaat edilmesi gerektiğini belirtti.
Başkan Okandan, kuraklıktan etkilenen çiftçilerin zaman kaybetmeden başvurularını tamamlaması gerektiğini söyleyerek, “AK Parti Kayseri İl Başkanlığı olarak her zaman üreticimizin ve çiftçimizin yanındayız. İlçe teşkilatımızın girişimleri, Tarım Reformu Genel Müdürümüz Sayın Osman Yıldız’ın ilçemize gelerek yaptığı incelemeler ve Tarım İl Müdürlüğümüzün hazırladığı rapor sonucunda Kuraklık Desteği onaylanmış durumda” dedi.
Okandan, "Bu süreçte emeği geçen milletvekillerimize ve Tarım Reformu Genel Müdürümüze teşekkür ediyorum. Kuraklıktan etkilenen çiftçilerimizin destekten faydalanabilmesi için ilçe tarım müdürlüklerimize müracaat etmeleri gerekiyor. Henüz başvuru yapmayan çiftçilerimize çağrım; vakit kaybetmeden başvurularını tamamlamalarıdır. Bizler teşkilatlarımızla, yerel yönetimlerimizle ve hükümetimizle birlikte üreticimizin yanında durmaya, alın terine sahip çıkmaya devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.