AK Parti'den Kayseri Şeker çıkarması
AK Parti Milletvekili, İl Başkanı ve Büyükşehir Belediye Başkanı Kayseri Şeker yönetimini ziyaret etti. AK Parti'nin Kayseri Şeker çıkarmasının detayları Kayseri Olay haber bülteninde.
AK Parti'den Kayseri Şeker'e çıkarma. AK Parti Kayseri Milletvekilleri Hulusi Akar, Ayşe Böhürler, Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, İl Başkanı Hüseyin Okandan, bir süre önce yapılan Pancar Kooperatifi Genel Kurulunda Başkanlığa yeniden seçilen Hüseyin Akay'ı ziyaret etti.
AK Parti'den Kayseri Şeker'e hayırlı olsun ziyareti
Kayseri Şeker'den ziyaretle ilgili olarak yapılan açıklamada, ziyaretin Başkan Hüseyin Akay’a yönelik hayırlı olsun ziyareti olduğu vurgulandı.
Büyükkılıç'tan ziyaret açıklaması
Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç da gerçekleştirdikleri ziyaretle ilgili olarak ‘Kayseri Pancar Ekicileri Kooperatifi’nin 72’nci Olağan Genel Kurulu’nda güven tazeleyerek yeniden başkan seçilen Hüseyin Akay’a hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk’ ifadelerini kullandı.
Başkan Memdun Büyükkılıç, Kayseri Pancar Kooperatifi Başkanı Hüseyin Akay'a başarı dileklerini iletti.
Başkan Akay, AK Partili misafirlerini kapıda karşıladı ve nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.
Pancar Kooperatifinde yeniden göreve seçilen Akay, Kayseri Şeker'de AK Parti heyeti ile görüş alış verişinde bulundu ve yeni döneme yönelik projelerini anlattı.