Şaşırtıcı istatistikler dikkat çekiyor... Kim gülecek?

Kayserispor, Trendyol Süper Lig'in 31. haftasında Kasımpaşa'yı ağırlamaya hazırlanıyor. Detaylar Kayseri Olay Gazetesi olarak hazırladığımız Kayseri haber bültenimizde…

Şaşırtıcı istatistikler dikkat çekiyor... Kim gülecek?

Kayserispor, Trendyol Süper Lig'in 31. haftasında Kasımpaşa'yı ağırlamaya hazırlanıyor. Hazırlıklarını RGH Enertürk Enerji Stadyumu'nda sürdüren ekip, 3 Nisan Çarşamba günü saat 20.30'da başlayacak olan maça odaklanmış durumda. Ligde 36 puanla 13. sırada bulunan Kayserispor, 43 puanla 5. sırada yer alan Kasımpaşa karşısında galibiyet arayacak.

İki takım arasında geçmiş maçlara bakıldığında, temsilcimiz Kayserispor'un üstünlüğü dikkat çekiyor. 17 kez karşı karşıya gelen bu iki Süper Lig temsilcisi arasında, Kayserispor 9 kez galip gelirken, Kasımpaşa ise sadece 3 kez kazanabildi. 5 maç berabere sonuçlanırken, en son 11 Kasım 2023 tarihinde oynanan karşılaşmada galip gelen taraf yine Kayserispor olmuştu.

Şaşırtıcı istatistikler dikkat çekiyor... Kim gülecek?

Temsilcimiz Kayserispor'un Kasımpaşa'ya karşı son galibiyeti ise 2022 sezonunda gerçekleşmişti ve o maçı 3-1'lik skorla kazanmıştı. Bu geçmiş başarılarına rağmen, Kayserispor'un önünde zorlu bir mücadele olduğu aşikar. Ancak Süper Lig temsilcimiz Kayserispor ev sahibi avantajıyla ve taraftar desteğiyle güçlü bir performans sergilemeye hazırlanıyorlar.