Özhaseki ve Ersoy'un Pınarbaşı mesaisi…

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kayseri Milletvekili Baki Ersoy, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki'yi ziyaret etti. Ziyarette Pınarbaşı seçimine ilişkin neler konuşuldu? Detaylar Kayseri Olay haber merkezince derlediğimiz Kayseri haber bülteninde.

Özhaseki ve Ersoy'un Pınarbaşı mesaisi…
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki’ye dikkat çeken bir ziyaret gerçekleştirildi. Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kayseri Milletvekili Baki Ersoy, Bakan Özhaseki’yi Türkiye Büyük millet Meclisi’nde (TBMM) ziyaret etti. Ziyaretin gündeminde Kayseri’ye yapılacak yatırımlar ve 2 Haziran da gerçekleştirilecek Pınarbaşı seçimleri yer aldı. 

Özhaseki ile istişarelerde bulunduklarını ifade eden Ersoy, “Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanımız, kıymetli büyüğümüz Mehmet Özhaseki ile TBMM’de bir araya gelerek Kayseri’mize yapılacak olan yatırımlar ve 2 Haziran’da yapılacak olan Pınarbaşı seçimleri ile ilgili istişarelerde bulunduk. Şehrimizi her anlamda ileriye taşımak için Cumhur İttifakı olarak gece-gündüz çalışacağız.” dedi. 

Diğer yandan Pınarbaşı seçimlerine ilişkin MHP’den dengeleri değiştirecek bir açıklama gelmiş ve 31 Mart seçimlerinde Milli Yol Partisi’nin adayı olarak yarışan ve yüzde 10.59 oy oranına ulaşan Servet Kantekin, adaylıktan çekilerek, MHP adayı Memduh Uzunluoğlu’nu destekleme kararı aldığı açıklanmıştı.