O sendikanın üyeleri akaryakıtı artık indirimli alacak!

Akaryakıta gelen zamlarla birlikte vatandaşlar araçlarına binmekten korkuyor. Her geçen gün artan hayat pahalılığı konusunda sendikalarda üyelerine avantaj sağlamak için çareler arıyor. İktidara yakın sendika üyeleri için akaryakıt indirimi anlaşması yaptığını duyurdu. Detaylar Kayseri haber bülteninde.

O sendikanın üyeleri akaryakıtı artık indirimli alacak!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Akaryakıta art arda gelen zamlarla birlikte artı vatandaş aracına binmekten korkar hale geldi. Her geçen gün artan hayat pahalılığı ile birlikte artan maliyetler, geçim derdi vatandaşı kara kara düşündürüyor. İktidara yakınlığı ile bilinen sendika Memur-Sen’de hayat pahalılığının her alanda hissedildiği şu günlerde üyelerine özel indirimler için harekete geçti. Bu kapsamda sendika akaryakıt indirimi müjdesi verdi.

O sendikanın üyeleri akaryakıtı artık indirimli alacak! Başkan paylaştı

Başkan duyurdu

Büro Memur Sen 2 Nolu Şube Başkanı Talip Şahin,  akaryakıt indirimini duyurdu ve aynı zamanda indirim sağlanan anlaşma metnini de paylaştı.  

O sendikanın üyeleri akaryakıtı artık indirimli alacak! Başkan paylaştı

Yüzde kaç indirim uygulanacak?

Şahin, indirimin  benzin ve motorin alımında uygulanacağını belirterek, şu ifadeleri kullandı: Memursen İl Temsilciliğimiz ile Talas Aytemiz arasında yapmış olduğumuz anlaşma ile VAYY uygulamasını Aytemiz de plakanız ile entegrasyonu yapıldıktan sonra benzin ve motorin alımlarınızda yüzde 4 indirimden üyelerimiz faydalanabilecekler. Tüm üyelerimize hayırlı olsun. Memursen erdemliler hareketi.