Kayseri'de 4 firma eleman alacak! İşte istenilen şartlar…

Kayseri'de özellikle iş arayanlara hitap eden İŞKUR, firmalar ile iş arayanları bir araya getirmeye devam ediyor. Bu çerçevede İŞKUR üzerinden 4 firma daha personel alımı yapacağını duyurdu. Detaylar Kayseri Olay haber merkezince derlediğimiz Kayseri haber bülteninde.

Kayseri'de 4 firma eleman alacak! İşte istenilen şartlar…
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri’de iş arayanlara yönelik fırsatlar sürüyor. Kentte faaliyet yürüten firmalar çok sayıda işçi alımı gerçekleştiriyor. İş arayan vatandaşların ise sürekli kontrol ettiği İŞKUR eleman ilanı alımına ilişkin paylaşımlarını sürdürüyor. Bu çerçeve İŞKUR yaptığı paylaşım ile Hasçelik Kablo Sanayi ve Ticaret A.Ş, HasÇelik Halat Sanayi ve Ticaret A.Ş, Metal Matris Sanayi ve Ticaret A.Ş. ile Coreal Alüminyum A.Ş’nin eleman alımı yapacağını duyurdu.  Firmalar erkek personel alımına ilişkin ilan verirken kaç kişilik alım yapacağını açıklamadı. 

Kayseri'de 4 firma eleman alacak! İşte istenilen şartlar…

20-45 yaş aralığında, askerliğini yapmış, üç vardiya sistemine uygun çalışabilecek personel arayan firmalar, Kayseri’nin her noktasına servis olduğunu belirtirken, yemek ve sendikal yardımın bulunduğunun da altını çizdi. 

Diğer yandan müracaatların direk fabrikalara yapılması istendi. 


Kayseri'de 4 firma eleman alacak! İşte istenilen şartlar…Kayseri'de 4 firma eleman alacak! İşte istenilen şartlar…Kayseri'de 4 firma eleman alacak! İşte istenilen şartlar…Kayseri'de 4 firma eleman alacak! İşte istenilen şartlar…