CHP'den Pınarbaşı açıklaması!

Kayseri'nin Pınarbaşı ilçesinde 31 Mart 2024 tarihinde yapılan seçimleri CHP'nin adayı Deniz Yağan önde tamamlamış, ancak MHP'nin itirazı üzerine Yüksek Seçim Kurulu seçimi iptal ederek, 2 Haziran tarihine ertelemişti. CHP'den Pınarbaşı ile ilgili yeni bir açıklama daha geldi. Detaylar Kayseri haber bülteninde.

CHP'den Pınarbaşı açıklaması!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri'nin Pınarbaşı ilçesinde düğüm 2 Haziran 2024 taride çözülecek. İlçenin yeni Belediye Başkanı o gün belli olacak. Seçimlerin iptal edildiği ve Haziran ayına ertelendiği ilçede siyasi partiler de çalışmalarını sürdürüyor. 

Cumhuriyet Halk Partisi'nden (CHP) Pınarbaşı ile ilgili iddialı bir açıklama daha geldi. Kocasinan İlçe Teşkilatından yapılan açıklamada 'Pınarbaşı için adil bir seçim,demokrasinin zaferi olacaktır' dednildi.

CHP'den Pınarbaşı açıklaması!

Adil seçim vurgusu

Açıklamada şu ifadeler kullanıldı: Pınarbaşı’da yapılacak olan tekrar seçim için Kayseri Kocasinan ilçe yönetimi, Kocasinan Meclis Üyelerimiz Kocasinan Gençlik Kolları Başkanı ve yönetimi olarak biz de tam destek veriyoruz! Demokrasinin güçlü kalesi olan seçimlerin adil ve şeffaf bir şekilde gerçekleştirilmesi, halkın iradesinin net bir şekilde yansıtıldığı bir seçim süreci için birlikte hareket edeceğiz. Pınarbaşı için adil bir seçim,demokrasinin zaferi olacaktır.

CHP'den Pınarbaşı açıklaması!