Bu haberi okumadan bugün Kayseri'de dışarı çıkmayın! İlçelerin hava durumu nasıl?

Kayseri'de bugün hava nasıl olacak? Hava durumuna ait detayları Meteoroloji 7. Bölge Müdürlüğü yayımladı. Detaylar Kayseri Olay haber merkezince derlediğimiz Kayseri haber bülteninde.

Bu haberi okumadan bugün Kayseri'de dışarı çıkmayın! İlçelerin hava durumu nasıl?
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Tüm yurtta ve kentimizde sağanak yağışlı havalar etkisini göstermeye başladı. Vatandaşlar yağıştan nasıl etkilenecek, hangi ilçelerde yağış bekleniyor? Meteoroloji hava durumu detaylarını yayıöladı.

Kentte dün ikindi saatlerinde gösteren şiddetli yağış Bünyan ilçesinde de etkili oldu. Bünyan ilçesinde etkili olan sağanak yağış nedeniyle su baskınları yaşandı, tarım arazileri zarar gördü, yollarda su birikintileri oluştu.Kentte  bazı cadde ve sokaklarda da su birikintileri oluştu, araç sürücüleri ve yayalar zor anlar yaşadı.

Meteorolojiden bugün alınan verilere göre bugün çok bulutlu, öğle saatleri itibariyle yer yer kuvvetli olmak üzere aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçmesi bekleniyor.

Sabah ve akşam saatlerde serinliğin iyice kendini hissettirdiği bugünlerde işte ilimizde beklenen hava durumu; Kayseri Meteoroloji 7. Bölge Müdürlüğünden alınan bilgilere göre; Kayseri'de en yüksek sıcaklık 24 derece, en düşük sıcaklık ise 12 derece olacak.

Bölge genelinin çok bulutlu, yer yer kuvvetli olmak üzere aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Hava sıcaklığı mevsim normallerinin 6 ila 11 derece üzerinde seyredeceği bekleniyor. Rüzgar güneyli yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette eseceği bekleniyor.

Bu haberi okumadan bugün Kayseri'de dışarı çıkmayın! İlçelerin hava durumu nasıl?