'Bir Kahramanın evladı olmak'

Kayseri Valisi Gökmen Çiçek İstanbul Vezneciler'deki terör saldırısında şehit düşen Polis Memuru Ramazan Kırboğa'nın evine konuk oldu. Detaylar Kayseri Olay Gazetesi olarak hazırladığımız Kayseri haber bültenimizde…

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
'Bir Kahramanın evladı olmak'

Kayseri Valisi Gökmen Çiçek ve Kayseri İl Emniyet Müdürü Atanur Aydın, 2016 yılında İstanbul Vezneciler'deki terör saldırısında şehit düşen Çevik Kuvvet Polisi Ramazan Kırboğa'nın evine konuk oldu. Vali Çiçek, Ramazan Kırboğa'nın ailesinin iftar sofrasına katılarak şehidin evindeki ailesine destek verdi.

2016 yılının Ramazan ayının ikinci gününde şehit düşen Polis Memuru Ramazan Kırboğa'nın evinde konuk olan Vali Çiçek, şu açıklamalarda bulundu: "Bir Kahramanın evladı olmak… Misafir olduğumuz şehit Polis Memuru Ramazan Kırboğa’nın evinde, evlatlarının yüzünde gururu gördük. Onlar önce vatan diyen kahramanların çocukları bu vatanın has evlatları… Şehidimizin emanetleri bizlerin ve bu milletin onurudur" dedi.

'Bir Kahramanın evladı olmak'

Vezneciler terör saldırısı

İstanbul Vezneciler'de çevik kuvvet polisini taşıyan araçlara 2016 yılının Haziran ayında bombalı araçla saldırı düzenlenmiş terör saldırısında 7 polis şehit olurken, 4 vatandaş da hayatını kaybetmişti. Saldırıda, 3'ü ağır 36 kişi yaralanmıştı. Şehit olan Polis Memuru Ramazan Kırboğa Fırat Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Fizik Bölümü'nden mezundu. Mesleğe 2013'te başlamış ve ilk görev yerinin İstanbul Emniyet Müdürlüğü olmuştu. Şehit Polis Memuru Ramazan Kırboğa ismi gibi Ramazan ayının ikinci günü vatan için şehit düşmüştü.