Beklenen ziyaret gerçekleşti!

Ak Parti Kayseri Milletvekili Şaban Çopuroğlu'nun Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek'i ziyareti gerçekleşti. Ayrıntılar Kayseri Olay Gazetesi olarak hazırladığımız haber bülteninde…

Beklenen ziyaret gerçekleşti!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri Olay’ın gündeme getirdiği beklenen ziyaret gerçekleşti. Adalet ve Kalınma Partisi Kayseri Milletvekili Şaban Çopuroğlu, Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek’i ziyaret etti. Ziyarette, Kayseri OSB ile Mersin Limanı arasındaki tek yönlü demir yolunun gidiş geliş olarak yapılması konusu başta olmak üzere Kayseri’nin talepleri gündeme taşındı. AK Parti Milletvekili Şaban Çopuroğlu o ziyareti X sosyal medya hesabından ‘Kayserimiz ile ilgili taleplerimizi Bakanlarımıza iletmeye devam ediyoruz. Gündemimiz; Kayseri OSB ile Mersin Limanı arası tren hattının Gidiş-Geliş olarak yapılması hk…’ ifadeleriyle paylaştı. 
Kayserili sanayiciler, Şubat ayında Kayseri’yi ziyaret eden Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek’in katıldığı toplantıda bu konudaki taleplerini dile getirerek, Bakan Şimşek’ten demir yolunun çift yönlü olması konusundaki taleplerini iletmişlerdi. Çopuroğlu, Kayserili sanayicilerin bu talebinin takipçisi oldu ve konuyu Bakan Şimşek’e iletti.