Acı ikiye katlandı

Kayseri esnafının gözbebeği Fehmi Lüp'ün ölümünün ardından geçen 173 gün sonra baba Nazif lüp de acıya fazla dayanamadı ve hayata gözlerini yumdu. Detaylar Kayseri Haberinde...

Acı ikiye katlandı

Kayseri’de Asri mezarlıkta 9 Ekim 2023 Pazartesi günü kalbinden bıçaklanmış halde ölü bulunan zihinsel engelli Fehmi Lüp’ün babası Nazif Lüp de hayatını kaybetti.

Acı ikiye katlandı

Tüm Kayseri’yi yasa boğan Fehmi Lüp'ün ölümünün ardından geçen 173 gün sonra baba Lüp, acıya daha fazla dayanamadı. 77 yaşında hayata gözlerini yuman Nazif Lüp’ün ölüm haberi de acıyı ikiye katladı.

Acı ikiye katlandı

Hulusi Akar Cami’nde kılınan cenaze namazı sonrası ebedi hayata uğurlanan baba Nazif Lüp, oğlunun da bulunduğu Argıncık mezarlığında toprağa verildi. Öte yandan Fehmi Lüp’ün cinayetiyle ilgili şu ana kadar herhangi bir ize rastlanmadı.

Acı ikiye katlandı

Kayseri Olay olarak baba Nazif Lüp’e ve Fehmi Lüp’e Allah’tan rahmet, ailesine ve sevdiklerine başsağlığı diliyoruz.
Asri Mezarlık’ta 9 Ekim 2023 tarihinde sabah saatlerinde hareketsiz şekilde yatan bir şahıs bulunmuştu. Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine bölgeye polis ve sağlık ekipleri sevk edilmiş ve Fehmi Lüp, kalbinden bıçaklanmış halde öldürülmüş olarak bulunmuştu.