31 Mart'ta ücretsiz olacak

Tüm Türkiye'de olduğu gibi Kayseri'de seçim telaşı başladı. Sandık başına gidecek seçmenler için bakın ne ücretsiz olacak? Detaylar Kayseri Olay haber merkezince derlediğimiz Kayseri haber bülteninde.

31 Mart'ta ücretsiz olacak
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Türkiye’de vatandaşlar 31 Mart Pazar günü Mahalli İdareler seçimi sandık başına gidecek. Seçimle birlikte belediye başkanı, büyükşehir belediye başkanı, belediye meclis üyeleri, il genel meclis üyeleri, muhtarlar ve ihtiyar heyetleri beliklenecek.

31 Mart'ta ücretsiz olacak

Kayseri’de de binlerce vatandaş oy kullanacak. Sarız’da oy kullanacak vatandaşlar için ise Sarız Belediye Başkanı ve adayı Baki Bayrak’tan dikkat çeken bir açıklama geldi. Seçimde Sarız’da oy kullanacak olan fakat Kayseri’de yaşayan vatandaşlar için ücretsiz otobüs seferleri düzenlenecek. Bu çerçevede 31 Mart Pazar günü sabah saat 08.00 ile 10.00’da Kayseri Hunat Zabıta Karakolu arkasından Sarız’a otobüsler hareket edecek. Akşam saat 22.00’de ise Sarız merkezden Kayseri’ye dönüş yapılacak. 

31 Mart'ta ücretsiz olacak

Yine Adana’da yaşayan Sarızlı vatandaşlar için de ücretsiz seferler düzenlenecek. 30 Mart Cumartesi günü Adana İstiklal Mahallesi’nden sabah 08.00 ile 12.00 arası Sarız'a hareket edilecek.31Mart Pazar günü Karapınar ve Tekneli Mahalle’sinden akşam 20.00’de Adana'ya hareket edilecek.